WORKSHOPS - Live Life Creative! - P.FOTOGRAFI

WORKSHOPS | Live Life Creative!

MADFOTOGRAFERING & STYLING | WORKSHOP 8. APRIL | INTRO PRIS: 650 DKK - Afsluttet!

WORKSHOP for begyndere

ER DU VILD MED AT TAGE BILLEDER AF MAD? FLITTIG INSTAGRAM BRUGER? BLOGGER? ...ELLER SYNES DU BARE, AT DET KUNNE VÆRE SJOVT AT LÆRE MERE OM MAD & FOTOGRAFERING?

Så er denne workshop måske noget for dig?

Vi taler om lys, vinkler og komposition. Props & baggrunde. Stilarter og meget mere. Sammen og hver for sig, styler vi, laver fotobaggrunde (du får din egen med hjem), tager billeder og ser på resultaterne. Det bliver en social & kreativ dag, fyldt med inspiration, praktiske opgaver, små fif, og personlig vejledning.


Workshoppen er for alle der er interesserede i at lære mere om styling, mad & livstils fotografering. Mad og/eller livstilsbloggere, mfl. Du kan tilmelde dig eller høre mere, ved at sende en besked til mig på email eller via "Tilmeld" knappen ovenfor. For at alle skal få det optimale ud af workshoppen, er antallet af deltagere helt nede på 6 personer, så skynd dig og haps din plads:o)


HVORNÅR? Søndag den 8. april klokken 10:00 - 13.30 ca.

HVOR? Workshoppen foregår i Værløse. -Jeg inviterer jer ind i mit private hjem, hvor I hurtigt vil  se hvor nemt man kan tage smukke billeder, uden et studie og de helt avancerede rekvisitter.

(Der kan arrangeres "pick up" på Værløse station 09.45.)

HVEM? Alle bloggere, madører, instagrammere og andre som gerne vil lære at tage bedre billeder af mad. Teknikkerne kan overføres til livstilsprodukter mm. - Er du i tvivl om workshoppen er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig :o)


Det med småt:

Prisen er per deltager, og inkluderer materialer samt lidt instagram venligt spise & drikke. Tilmeldingen er først gældende når den er endeligt bekræftet og er derefter bindende. Betaling refunderes af praktiske årsager ikke. Tjek derfor at du kan deltage på datoen, før du booker din plads:o) Bliver du alligevel forhindret, kan du efter aftale videregive din plads til en anden deltager, såfremt der er venteliste eller du selv kender en som har interesse i at deltage. Skulle jeg være nødsaget til at aflyse workshoppen, refunderes det fulde beløb.


Madfotografering Kurser & Workshops! 

Er du interesseret i mad & madfotografering? Er du en madblogger, madskribent, eller måske en aktiv instagrammer eller hobby fotograf som gerne vil lære mere om madfotografering? Jeg vil gerne lære dig hvordan du skaber endnu smukkere & kreative madbilleder. Hvordan du visuelt kan formidle en histore og nå ud til dine følgere. Jeg arbejder i øjeblikket på at strikke nogle små  forårs/efterårs kurser sammen herhjemme i Danmark, og vil blive rigtig glad for input fra Jer derude som har et mad/fotokursus på ønskelisten! Kontakt mig her via min side og hør mere om mulighederne.Powered by SmugMug Log In